Наші контакти

    Колона – Cайт громадської журналістики

    Головне зображення ілюстративне

    Коментують

    ТОП 8: Оригінальний подарунок та сюрприз для коханих в День Валентина

    Зовсім скоро настане день, присвячений всім закоханим. Вже чутна легка хода цього чудового свята. Його атмосферою вже наповнені прилавки практично всіх магазинів, які буквально завалені різноманітністю подарунків – валентинками, різнокольоровими повітряними кульками, романтичними сувенірами і дрібничками.

    Оригінальний подарунок та сюрприз для коханих в День Валентина

    Джерело: xvatit.com

    У тому випадку, якщо всі перераховані вище подарунки здаються вам надто банальними, можна вибрати такий подарунок, який буде відрізнятися особливою оригінальністю. За допомогою нього можна влаштувати вашій другій половинці справжній сюрприз, який, напевно, запам’ятається на довгі роки. Варто з’ясувати, які ж подарунки вважаються самими непередбачуваними і оригінальними.
    Отже.

    Топ-8 оригінальних і незвичайних подарунків у День всіх закоханих
    1. Літаючі ліхтарики
    Китайські ліхтарики, які можуть літати, коли їх запалюють, вразять уяву своєю красою в процесі польоту. Вони бувають різних розмірів і форм. Уявіть, як приємно буде другій половинці дивитися на паряться в небі ліхтарик у вигляді великого червоного серця. Існує повір’я, якщо прикріпити до такого ліхтарику записку з написаним в ній бажанням, воно обов’язково незабаром збудеться.

    2. Слайд-шоу
    Виберіть найулюбленіші спільні фотознімки і замовте слайд-шоу. Цей маленький фільм розповість про вашу історії кохання, при цьому, він буде оформлений безліччю приголомшливих по своїй красі ефектів. Крім того, весь фільм буде супроводжуватися обраної вами музикою.

    3. Феєрверк
    У тому випадку, якщо вашу історію кохання можна порівняти з яскравим спалахом серед нічного неба, піднесіть своїй другій половинці в подарунок феєрверк. Не дивлячись на те, що будь-яка доросла людина розуміє, чим насправді є салют, кожним з них він, все одно, сприймається чудовою казкою, яка дарує магію чарівництва.

    4. Незвичайний букет
    Букет, який ніколи не зів’яне і буде постійно нагадувати про другій половинці, можна скласти з повітряних різнокольорових кульок, які наповнені гелієм. Такий букет відмінно виглядає, якщо оформлений у вигляді великого червоного серця.

    5. Картина з фотографій
    Якщо у вас з другою половиною серйозні стосунки, які перевірені часом і є взаємними, можна замовити портрет на основі вашої спільної фотографії. Виготовлення такого подарунка забере у майстри приблизно 2-3 дні. Цей презент буде оправлений красивим багетом, що додасть йому елемент витонченості і розкоші. Така картина стане багатим прикрасою вашого спільного житла. Так в старовину прикрашали стіни своїх замків важливі персони.

    6. Вечеря в ресторані
    Оригінальним подарунком стане вечеря в одному з найрозкішніших ресторанів вашого міста. Якщо подарунок призначений особі жіночої статі, вона, надівши своє улюблене святкову сукню, зробивши вечірній макіяж і зачіску, зможе відчути себе справжньою королевою вечора. Але перед тим як попередити її про замовлений столику в ресторані, потрібно подбати й про абонементі на відвідування вашої улюбленої салону краси. Це буде прекрасним доповненням до основного презенту.

    7. Подалі від цивілізації
    Подумайте, може вашій другій половинці не вистачає відпочинку далеко від благ цивілізації? Можна від’їхати подалі від міста і взяти в оренду в сільському селищі невеликий затишний будиночок. У ньому, як годиться, все має відповідати сільському побуті. Красиві місця з мальовничою природою, як правило, можна знайти неподалік від курортних зон.
    Увечері можна покататися на російських санях або лижах, узятих у гостинних господарів знятого будиночка. Продовжити вечір можна прогулянкою по засніженому лісі, а потім переступити до вечірньої святкової трапези. Цей дивовижний вечір, схожий на казку, надовго залишиться в пам’яті.

    8. Інше місто
    Любителям пригод можна сміливо вирушати у захоплюючу романтичну подорож. Спільна поїздка з коханою людиною на поїзді вже сама по собі наповнена романтизмом. Уявіть, як буде цікаво побродити по святковим вулицями незнайомого міста.
    Після прогулянки можна відвідати ресторан, замовивши там шикарна вечеря і потанцювати під романтичні мелодії. Поєднання почуття невідомості з певною часткою ризику залишитися заблукали в незнайомому містечку, додасть у відносини елемент новизни і свіжості.

    На закінчення хотілося б відзначити, що будь-який подарунок повинен бути піднесений щиро і від чистого серця. Тоді ваша друга половинка зможе оцінити ваше ставлення і буде в захваті від відвідав її щастя. Отримавши один з перерахованих вище подарунків, кохана людина навряд чи зможе коли-небудь забути таке проведення часу!

    Відкрити матеріал


    Прокоментувати

    Leave a Reply

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

      09.01.2024
      Сьогодні
      06.11.2023
      02.11.2023
      24.09.2023
      03.10.2022
      21.08.2022
      03.05.2022
      20.04.2022
      08.03.2022
      27.05.2021
      23.05.2021
      30.04.2021
      29.04.2021
      01.04.2021
      Вверх