Наші контакти

    Колона – Cайт громадської журналістики

    Головне зображення ілюстративне

    Поради

    Як бути щасливим щодня – прості поради психологів

    «Дуже мало потрібно, щоб зробити життя щасливим, все всередині тебе, в твоїй голові».

    Щасливим

    Джерело: www.epochtimes.com.ua

    «Що б отримати більше радості, треба дарувати її іншим, необхідно багато думати про щастя, що б опинитися в цьому стані душі».

    Щастя.

    Як бути щасливим щодня, щастя, коли ви думаєте про нього, то можливо часто фантазіруете про майбутнє життя, свої плани, мрії, прокручуєте в голові те, що приносить вам задоволення, то чого ви бажаєте досягти найбільше.

    Не варто стрімголов гнатися за своїми мріями, що б бути щасливим щодня, щастя можна знайти в звичайних повсякденних речах, з якими ми стикаємося щодня.

    Вже сьогодні ви можете стати щасливим, витративши лише декілька хвилин на прочитання наших простих, корисних життєвих порад, і так, давайте вже почнемо:

    Одна хвилина вдячності.

    Зупиніться на хвилинку, сядьте і просто осмислите те, що ви цінуєте і любите у своєму партнері, друг або родич. Це наповнить вас вдячністю, і пере направить всю увагу на позитивні сторони речей, про які ви думаєте.

    Виразіть свою вдячність.

    Скажіть партнерові, другу чи родичу те, що ви надумали. Повірте, це прикрасить весь його день позитивними емоціями. Побачивши його щиру, добру посмішку, ви будите відчувати себе щасливим, тому що емоції заразливі.

    щасливим

    Джерело:moral-93.at.ua

    Виділіть п’ять хвилин, що б допомогти.

    Пропозиція практичної допомоги, або ж дані хороші поради, по конкретній життєвій ситуації, є дуже обнадійливим засобом заслужити довіру і душевний спокій, як для себе, так і для одного, а це один із шляхів бути щасливим щодня.

    Хоча б раз на день, необхідно ходити і рухатися повільніше, достатньо всього двох, трьох хвилин. Нехай ваші думки сповільнюватися, відключіть всю неспокійну інформацію, насолодіться тим, що відбувається навколо вас. Залишіться наодинці з почуттями.

    Як виявилося, багато людей нудьгує, по життєвій простоті, і виходить так, лише тому, що дуже зайняті своїми думками і планами на майбутнє.

    Згадайте себе, ми весь час поспішаємо, метушимося, можливо, варто трохи заспокоїтися.

    Хочете посмішок навколо? Посміхайтеся!

    Якщо ви посміхаєтеся людям, яких зустрічаєте, безсумнівно, назад ви отримаєте ще більше посмішок. Посмішка – це чари, що володіє незрозумілою магією, якої, ми вважаємо, просто необхідно користуватися, що б бути щасливим щодня. Позитивні емоції це прямий шлях до щастя, за яке ми так боремося все своє життя, забуваючи використовувати такі прості способи.

    Почніть свій день з установкою на щастя.

    Як тільки відкрили очі, виголосили все те, що вам необхідно для нього:

    Наприклад: «Сьогодні я все-таки наважуся і запрошу, ту саму дівчину на побачення».

    Даний метод, хороша психотерапія депресії. Це мета, і як показує психологічна практика, то до чого ми прагнемо, приносить нам щастя і благополуччя. Такий підхід змушує нас відчувати себе більш натхненними, мотивованими, що зменшує внутрішній опір.

    Відкрийте, вивчіть щось нове для себе, ще один спосіб бути щасливим щодня.

    Спробуйте нові страви, купіть новий альбом улюбленої музичної групи, сходіть в кіно на новий захоплюючий фільм. Постійно щось міняйте у вашому житті, нехай це будуть дрібниці, але саме з дрібниць складається ваш настрій, життєвий шлях, і звичайно щастя.

    Активно виходите за межі того, що є нормальним для вас, тобто із зони комфорту, навколо стільки цікавих і прекрасних речей.

    Такий життєвий настрій принесе щастя, і якщо ви будите розвиватися далі в заданому напрямку.

    Робіть те, що ви в глибині душі вважаєте правильним.

    Наприклад: Голос шепоче … замість того, щоб перекушувати булочками, цукерками, краще з’їж фрукт або випий склянку води. У розмові будь тактовний, розуміючи і віддаючи собі звіт, про що ти гориш.

    Практично завжди, ви в глибині душі знаєте, як варто правильно вчинити в тій чи іншій ситуації, навчитеся довіряти собі.

    Зупиніться на хвилинку, закрийте очі і просто насолодитеся сонцем.

    Це просто чудово, знати, що світ такий різноманітний, і стільки можливостей навколо тебе. Все у ваших руках, бути щасливим щодня дуже просто, варто тільки захотіти!

    Сподіваємося, що наші прості поради допоможуть зробити ваше життя щасливішим.

    Відкрити матеріал


    Прокоментувати

    Leave a Reply

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

      09.01.2024
      Сьогодні
      06.11.2023
      02.11.2023
      24.09.2023
      03.10.2022
      21.08.2022
      03.05.2022
      20.04.2022
      08.03.2022
      27.05.2021
      23.05.2021
      30.04.2021
      29.04.2021
      01.04.2021
      Вверх